Disclaimer – Passionss.nl
Meteen naar de content

Betaal achteraf en veilig met

Klarna

Binnen 24uur gratis verzonden!

  Disclaimer

  Passionss verleent u hierbij toegang tot de website www.passionss.nl en nodigt u uit de hier aangeboden producten af te nemen.

  Passionss behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

  Beperkte aansprakelijkheid
  Passionss spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

  De op de Website aangeboden producten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Passionss.

  In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Passionss nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

  Auteursrechten
  Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Passionss.

  Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Passionss, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

  Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

  Beste prijs/prestatieverhouding

  Ons doel: het aanbieden van producten tegen een betaalbare prijs van degelijke kwaliteit.

  Niet goed? Geld terug!

  Niet tevreden over jouw product? We helpen je graag!

  12.000+ tevreden klanten

  Meer dan 12.000+ klanten gingen je voor. Waar wacht je nog op?